Фото Димитър Стоянов, Биволъ Има ли нещо общо между това, че

...
Фото Димитър Стоянов, Биволъ Има ли нещо общо между това, че
Коментари Харесай

Димитър Стоянов, Биволъ: Доналд Тръмп е американският вариант на Бойко Борисов - некомпетентен популист!

Фото Димитър Стоянов, Биволъ 

Има ли нещо общо сред това, че в България доста хора поддържат Доналд Тръмп и това, че имат афинитет към персони от вида на Бойко Борисов?

" Доналд Тръмп е американският вид на Бойко Борисов - незапознат популист! Логично е да бъде нежелателен от популацията на Съединени американски щати! В демокрациите такива не виреят! Беше определен след доста сполучлива операция, основана върху хибридна офанзива! Той доста желае да бъде одобряван за антисистемен състезател, само че в действителност е единствено един измамник. То не бяха стени с Мексико, не бяха бяха въздушни кули, не беше дезниформация!

Не споделям, че всички недоказани изказвания на Тръмп са неистина, само че преобладаващата част са! В първия (вероятно единствен) мандат на Тръмп Америка в действителност не е почнала нова война. Моето пояснение е просто. Тръмп няма ползи в оръжейната индустрия. Аз не виждам в последните 4 години светът да е станал по-добро и спокойно място. Трън подтиква с деяние и безучастие доста спорове! Не дремя Ердоган, който другояче по никакъв начин не харесва, не спря експанзията на Китай. Само за едно съм склонен с този потвърден измамник - Китай е огромната опасност за нашия свят. Ако в действителност има интрига с COVID-19, то тя съумя. Китай има максимален интерес Тръмп да не завоюва втори мандат. Опасявам се обаче, че ползата на Китай съответствува с този на американските жители! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР